Breien

Alweer een paar!

De Sock Madness gaat door… afgelopen dinsdag kwam het patroon van ronde 3 binnen in mijn mailbox! Het heet Waimakariri, naar een rivier in Nieuw Zeeland (waar de ontwerpster woont). Die rivier meandert en kleine stroompjes splitsen zich af om zich een eindje verder weer met de hoofdrivier te verenigen.

Waimakariri-rivier

De sokken zitten heel ingenieus in elkaar. Je begint bij de teen met de kabel en werkt daarna in het rond verder. De kabels splitsen zich net als de rivier en komen later weer samen, en intussen geven ze vorm aan de sok.

Waimakariri-sokken
Waimakariri-sokken

Afgelopen vrijdag was ik klaar, en ze zitten perfect! Weer een paartje voor in de sokkenla. En ik was de zevende van mijn team die klaar was – dus ik ben door naar de volgende ronde (30 mensen mogen door per team)!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations