Gamen

Link van de dag – Travian

travian

Vandaag gaat het blijkbaar over games, want ook de link van de dag verwijst naar een spel. Het heet Travian en het is een MMOG. Iedereen die meedoet schrijft zich in en gaat dan in “real time” een dorpje bouwen. Eerst kies je een stam (Romeinen, Galliërs of Germanen) en dan kun je aan de slag. Je ontgint velden voor grondstoffen en daarmee bouw je gebouwen in je stadje. Om je heen liggen andere dorpjes van andere online-spelers. Natuurlijk kun je allianties sluiten met elkaar, elkaar overvallen of zelfs aanvallen. Het spel is erg verslavend, elke dag even een paar keer inloggen om wat te bouwen wordt al snel onvermijdelijk. Wees dus gewaarschuwd! Trouwens, ik zit op server 2 op (92,-178) zuidoost en op server 3 op (-43,-138) zuidwest. Just so you know.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations