Art / Music / Muziek / Nieuws / Singing

Pics!

Maar liefst 161 foto’s werden er gemaakt… en sommige zijn niet eens zo heel wazig! Ja ja, ik heb het over de foto’s van mijn eindexamen. Het blijkt erg moeilijk te zijn om te fotograferen zonder flits, maar goed, je krijgt in ieder geval een indruk en de mensen die er waren weten toch nog wel hoe het eruit zag… Hier komen er een paar!

Händel
Dit was het eerste stuk, een cantate van Händel, met Marta, Marco en Beto.

 

Hier het begin van de gedichten voor Shiva, met ÆroDynamic, ik heb net verse bloemen gestrooid en zet nu het schaaltje weer op de grond… btw, bedankt voor de bloemen mw. Laarhoven!

Shiva 2

Vervolg van Shiva. Hier spelen de blokfluitistes op zogenaamde Paetzolds, extra lage blokfluiten waar de Duitse bouwer Paetzold het patent op heeft. De tonen zijn laag, maar zacht, je hoort het geluid van de kleppen eroverheen. Kurtág

Dit is het tweede stuk na de pauze, Scenes from a novel van György Kurtág, een Hongaarse componist. De samenstelling van het ensemble lijkt op een zigeunerorkestje. Het grote ding in het midden is een cimbalom. Stephanie en María

Dit zijn nou de leden van ÆroDynamic in normale kleren , links zie je Stephanie en rechts Maria.

Jurk

Na het examen… links staan David en Edith en iedereen vraagt zich af wat er nu eigenlijk onder mijn jurk zit…. Het antwoord: tule! Veel tule! Je kan hem helemaal opkloppen tot hij ontzettend wijd uit gaat staan! Ik heb het ook even laten zien maar daar zijn geen foto’s van . Het was een heel leuke avond en ik vond het echt geweldig dat iedereen er was! Speciaal uit Groningen, Deventer, Hoogeveen en zelfs overgevlogen uit Berlijn…. wat een eer! Thanx guys!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations