Computer

Binnen!

Jahaa!! De kast is zaterdag binnengekomen (even dacht ik er serieus aan om het feestje maar af te blazen 😉 ), en vandaag konden we eindelijk aan de slag…. Voor mij was het de eerste keer dat ik mijn computer ging “slopen” dus dat was wel een beetje spannend. Gelukkig was David erbij, om me te vertellen wat ik moest doen. Eerst maar eens alles uit de oude kast halen. Beetje schoonmaken en stofzuigen nu ik alles er toch uithad. En dan alles in de nieuwe kast monteren! De standaarddingen gingen allemaal redelijk gemakkelijk, een paar kleinigheden hebben we nog niet voor elkaar. Een daarvan is het aansluiten van de audio-in-/uitgang bovenop de kast, de handleiding van het moederbord was een beetje onduidelijk waar de stekkertjes precies geplaatst moesten worden. De coole feature van twee powerbuttons wordt voor zover ik weet niet ondersteund door mijn moederbord, dus maar eentje doet het nu. Verder probeerde ik net de USB-poortjes bovenop, maar die werken niet :(. Er zit misschien iets verkeerd aangesloten, maar daar kijk ik morgen wel weer naar ofzo, ben nu wel een beetje moe…

Tadaa!

En nu de hamvraag: is de computer echt stiller geworden? David en ik denken beiden van wel, dat kan ook wishful thinking zijn, maar ik heb het idee dat het geluid echt een stuk gedempt wordt. Natuurlijk wordt het waarschijnlijk nog een stuk stiller zodra mijn fanless voeding erin zit. Daarvoor moet ik helaas waarschijnlijk nog tot 31 november wachten… Wordt vervogd dus alweer!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations