Nieuws

Groot nieuws!!

Ja ja iedereen zal wel zeggen, “dat zagen we allang aankomen”, of “was dat nog niet zo dan?”, maar vanaf volgende week gaan David en ik officieel samenwonen :D! Voor die tijd moet nog wel heel wat gebeuren, ik moet bijvoorbeeld echt gaan opruimen anders passen zijn spullen er niet meer bij… Woensdagavond gaan we richting het noorden en we hebben de hele donderdag en vrijdag vrijgenomen om alles netjes te regelen en te verhuizen… Op zich wordt het denk ik niet een enorm grote overgang practisch gezien, maar meer qua idee, we leefden hier al een hele tijd samen, maar die kamer in Groningen was er nog steeds. Binnenkort moeten we dus de clan gaan vragen of we kunnen komen logeren als we een weekeindje langs willen komen… Maar wel cool, en eigenlijk ook heel gewoon… Cadeau-idee ;): geen bloemen alsjeblieft…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations