Computer

Computerperikelen – deel 3

Het is een soap aan het worden… maar ik heb een beslissing genomen! Het wordt…tam – tadam – tadatatatatatattattatata…..: de Silentmaxx ST-11 Pro! Prachtige zilverkleurige kast met blauwe ledjes en het meest belangrijke: goed geïsoleerd, dus stil!!

Daarbij heb ik nu deze voeding uitgezocht: de SilverStone SST-ST30NF 300W! Een fanless voeding die in ieder geval niet achteruit de kast steekt en in allerlei reviews positief ontvangen werd! Nogmaals: stil!! (0dB )

Er moesten nog wel fans bij natuurlijk, eerst eens kijken of ik het met een toekan, eventueel zet ik er nog eentje bij (luchtcirculatie is belangrijk, maar dan moet de voeding het helemaal prima kunnen redden – hij was zelfs getest in een fanloze kast en het werd iets warmer dan normaal, maar alles was “still functioning within normal parameters…”) Dit is de Silentmaxx 120mm fan, hij produceert slechts 19dB, mijn computer wordt strax echt fluisterzacht! Het geld is overgemaakt en nu is het wachten tot alles binnenkomt! En dan sleutelen….. ik kan haast niet wachten

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations