Crafting

Nog net op tijd

Vandaag is de laatste dag van de Olympische Spelen, en dus ook van de Ravellenics/Raveoly op Ravelry. Vandaag moeten alle projecten die meedoen voor medailles uiterlijk worden afgerond. Na mijn Catkin had ik niet verwacht dat ik nog een project af zou krijgen, met tentamens, concerten en meer om me mee bezig te houden, maar het is toch nog gelukt! Dit project stond al vanaf april 2011 op de naalden en ik had het al een hele tijd niet aangeraakt. Het paste dus perfect in de categorie WIPs Wrestling, waarin je een project moest afmaken waar je al vanaf half mei niet mee bezig was geweest.

Gisteravond breide ik de laatste steken, en vanmorgen heb ik de twee helften aan elkaar gezet. De sjaal ligt nu te blocken en de dag is nog niet eens voorbij!

Ik had zelfs nog tijd om vanmiddag gezellig met Eva op een terrasje te zitten. We spraken af op het Plein en zaten heerlijk met een glaasje fris in het zonnetje. Er kwam nog een swingende demonstratie van Ivoorkustianen langsdansen, en we hebben weer even fijn bijgepraat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations