Muziek / Nieuws

Versie 3.0

Het is weer zover, ik ben weer eens bezig geweest met mijn website. Mijn professionele site, om precies te zijn. Al een poosje was ik op de oude versie uitgekeken, op zich is hij wel mooi, maar vrij vaal door al dat lila/paars. En de code kan stùkken beter. Ik bekeek nog eens wat dingen die ik had gedaan toen ik bezig was voor de site van AeroDynamic, en zag duidelijk hoe veel dingen handiger en mooier kunnen. Ervaring, I guess…

Dus ik ben aan de slag gegaan en heb iets nieuws geproduceerd. Het is nog niet geheel af en ik sta nog open voor eventuele suggesties, maar de code is een stuk "schoner" geworden, en ook de teksten ben ik opnieuw aan het bekijken. Het gastenboek heb ik er deze keer uit gelaten, het voegt niet zoveel toe, denk ik. En de boel is netjes XHTML1.0 en CSS2 gevalideerd, dus… ben wel weer een beetje trots! Maar kom maar op met de kritiek… Hier staat de site.

Update:  Versie 3.1 staat nu online, ik heb toch nog redelijk wat veranderd (ik vond de site een beetje te roze. Ja, dat kan.), en nu is hij voorlopig af. Alleen nog wat teksten aanpassen…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations