Uncategorized

3.2, Hèhè

Gisteren heb ik zo ongeveer de hele dag achter de computer gezeten… Ik was nog niet tevreden over mijn site, ik vond dat het menu te roze was en dat de subpagina’s te weinig te maken hadden met de indexpagina. Dus ik besloot om maar eens te proberen hoe het zou worden als ik de site zoveel mogelijk zwart-wit zou maken…!

Ook wilde ik het hoekige een beetje breken en het allemaal niet teveel laten lijken op de site van AeroDynamic of op mijn oude site. Dus ik besloot om afgeronde hoekjes te maken en om uit te gaan van een zwarte achtergrond. Ook maar eens een ander soort menu geprobeerd, een uitschuifmenu. Het leuke van dit menu is dat het bijna alleen maar in CSS is gemaakt en bijna niet in Javascript. Dat snap ik tenminste, dus kon ik het mooi aanpassen aan mijn eigen wensen.

Ook had ik nog nieuwe foto’s nodig, en daar school het probleem: ik heb eigenlijk maar een of twee goede, mooie foto’s van mezelf, ik moet nog altijd eens een goede fotosessie doen met iemand voor dit soort doeleinden… Maar wat doe je dan, als er niemand thuis is? Juist, je probeert het gewoon zelf! Ik heb een hele hoop foto’s gemaakt en er een paar uitgezocht voor de site, die blijven erop staan tot ik betere heb. Het is nog best moeilijk om jezelf mooi op de foto te zetten!

Maar goed, tegen de avond was het min of meer af. Ik ben nog niet honderd procent tevreden, maar vind dit wel een grote verbetering ten opzichte van versie 3.0 en ouder… en ach, ik vind het ook gewoon leuk om dingen te maken, dus over een jaartje ofzo zal de boel wel weer op de schop gaan…!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations