Nieuws

Gat

Afgelopen zondag ontdekten wij iets vlak om de hoek: een heel diep gat in de weg! We waren net onderweg naar het station en besloten om eventueel later even de gemeente te bellen, maar toen we terugkwamen was de boel al afgezet. Het laatste stukje Valkenboskade is even niet toegankelijk, en daarom is het eenrichtingsverkeer in de Boylestraat tijdelijk opgeheven. Dat geeft af en toe gekke situaties, aangezien twee auto’s elkaar niet kunnen passeren en er dus altijd eentje of moet parkeren of achteruit moet rijden terwijl een andere auto dreigend op hem af komt…

Gat

De mensen die de boel afzetten zeiden dat het gat zo snel mogelijk gedicht zou worden, maar het is nu woensdag en er is nog steeds niets aan gedaan. Alles is nog steeds afgezet en we zijn net even van dichtbij gaan kijken. Het is dieper dan het lijkt, en je ziet een leiding lopen.

Gat

Heftig, hè? Ondertussen is het donderdag en het gat zit er nog steeds…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations