Muziek

Alzheimer op de Uitmarkt Amsterdam

UitmarktGisteren lieten we in de Oude Kerk in Amsterdam een voorproefje horen van Alzheimer. Er waren ontzettend veel mensen op de Uitmarkt en het zat dan ook afgeladen vol. We hadden graag ook wat choreografieën gedaan, maar èn het podium was minuscuul, èn er waren alleen draadmicrofoons (struikeldraadjes…), dus dat ging niet door. Een aantal stukken werd met tape gedaan, maar de luidsprekers stonden voor ons naar het publiek toe, en we hadden geen monitor, dus we hoorden zelf bijna niks van de tape. Dat is nogal lastig zingen. En mijn microfoon stond uit toen ik solo zong…  Maar goed, men was enthousiast, het ging ook wel goed, en ik hoop dat er nu door deze actie nog wat meer kaartjes verkocht gaan worden!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations