Muziek

Binnenkort bij u in de buurt…

Ja, jullie horen het goed, mensen uit Groningen, binnenkort zing ik weer bij jullie in de buurt! Op 16 juni geeft Bragi, net als vorig jaar, een zomerconcert en ze hebben me opnieuw uitgenodigd om solo te komen zingen! Zie onderstaande flyer voor details. Kaarten kun je bestellen via www.bragi.nl.

Uitgevoerd wordt (met mij) het Magnificat van John Rutter. Huh!? Klinkt bekend? Dat klopt! Een maandje terug zong ik hetzelfde stuk in Voorburg met de Voorburgse Oratoriumvereniging, dus dat is leuk voor de mensen die dat toen hebben gemist. Het Magnificat is een vrolijk, vaak swingend stuk, en erg leuk om te zingen. Ook voor mensen die niet zo van klassieke muziek houden is dit goed aan te horen.

Wie weet zie ik jullie daar!

Bragi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations