Fotografie

100 Happy Days – dag 84

Vandaag had ik post uit Amerika! Al een tijdje geleden had ik een streng garen gesponnen in de “Just Batty Challenge” op Ravelry, en daarmee had ik een prijs gewonnen: een tol naar keuze van de tollenbouwer Jenkins. Nu wil het toeval dat ik al een tijdlang geprobeerd had om zijn nieuwste modelletje te bemachtigen, de Finch, maar dat lukte steeds niet omdat er zoveel mensen zijn tollen willen kopen. Hij is eigenlijk standaard uitverkocht.

Dit was mijn kans op een eigen Finch, en ik mocht zelfs een beetje aangeven wat ik wilde. Het werd een tolletje van lilacwood, 10 gram, en het ging vorige week op de post. Ik verwachtte het nog lang niet, maar vandaag was het er dus al, nog op tijd om er nog een stukje Tour de Fleece op te spinnen! Ik ben helemaal blij!

Gewonnen Finch!
Gewonnen Finch!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations