Fotografie

100 Happy Days – dag 85

Ik heb vandaag getwijfeld of ik een happy moment zou plaatsen, op deze dag van nationale rouw. Uiteindelijk heb ik besloten het toch te doen, want ook een zwarte dag heeft mooie kanten, en reflectie en meeleven hebben hun eigen schoonheid. Als ik mijn gedachten laat gaan over deze vreselijke ramp voel ik verdriet en medeleven voor hen die iemand verloren hebben. Daarnaast voel ik ook dat de bewustwording die zo’n gebeurtenis oproept een positieve uitwerking kan hebben. In één woord: dankbaarheid. Ik voel me dankbaar voor de dierbare mensen om mij heen met wie ik het leven mag delen. En dat, dat is toch echt een happy moment.

Dankbaarheid
Dankbaarheid

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations