Fotografie

100 Happy Days – dag 62

Mijn ebookreader uit 2008 begint oud te worden. Niet dat hij het niet meer doet, maar hij wordt ingehaald door de nieuwe techniek. De ebookreaders van nu rennen rondjes om hem heen, op het gebied van contrast, schermkwaliteit, snelheid en gewicht. Tijd voor iets nieuws…

Eigenlijk wilde ik hem voor mijn verjaardag vragen, maar als ik hem nu koop heb ik er een stuk langer plezier van: de Kobo Aura HD. Een ebookreader die een mooi groot scherm heeft (6,8 inch in plaats van de 5 die ik had), niet echt zwaarder is, meer contrast heeft, een ingebouwd lampje bevat en een hoge schermkwaliteit toont. Wat een verschil!

Vanmiddag heb ik hem opgehaald, uit mijn werk, en ik ben superblij! Nu ga ik snel verder lezen.

Lezen 2.0
Lezen 2.0

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations