Nieuws

Nieuw kapsel!

Al een tijdje wilde ik weer eens iets anders doen met mijn haar. Al jaren heb ik het lang, en natuurlijk is dat vrij makkelijk (doe het in een staart/knot/vlecht en klaar), maar ik had zin in wat anders. Dit werd getriggerd door een foto die ik op Facebook tegenkwam van een project van 12 jaar geleden op het conservatorium, toen ik ook kort haar had. Het was toen trouwens al wat langer, eerst had ik het meer in een pixie-stijl.

1167556_10153119636905497_426791770_o

 

Op google ben ik op zoek gegaan naar foto’s van korte kapsel voor fijn haar (ik heb veel en dun haar), en het bleek erg hip te zijn om een lange pony te hebben, op veel foto’s hangt de pony echt voor de ogen van het model. Zo extreem wilde ik het niet, maar ik wilde wel een langere lok aan de voorkant, eens kijken hoe dat zou staan. Als het te lang zou zijn zou het altijd korter kunnen, andersom is het moeilijker.

Om half tien had ik een afspraak bij Van Hot naar Hair. Denise was op vakantie, dus ik werd door de andere kapster geknipt. Ik was mijn telefoon vergeten en kon dus niet de gevonden foto’s laten zien, maar ik probeerde zo goed mogelijk uit te leggen wat ik wilde, en vroeg of dat mij mooi zou staan. Ze dacht van wel. En toen ging het mes erin.

Het scheelt wel, kort haar. Het is een stuk minder zwaar aan mijn hoofd. En het kapsel staat me nog mooier dan ik van tevoren had gedacht! Thuisgekomen heb ik meteen een foto gemaakt, en me toen even opgetut en nog een foto gemaakt (nu zit het nog goed…). Ik ben benieuwd hoe het valt als ik het gewassen heb, want nu zitten er nog allerlei producten in.

DSCF0585 DSCF0604

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations