Feest

Verjaardag David

Vandaag was het vrijdag de 13e 2013. Voor sommigen wellicht een lugubere dag, voor anderen, zoals David, … hun verjaardag! David moest werken, maar kwam wat eerder naar huis omdat hij per ongeluk koffie over zijn broek/overhemd had laten vallen. We konden dus samen lunchen, poffertjes 🙂 Ik gaf David mijn cadeau: een slipcursus voor twee!

Ik had op Vakantieveilingen.nl een bon gekocht om te dineren bij een Grieks restaurant in Scheveningen, en daar gingen we ‘s avonds heen. Hij zat nogal ver van de Pier (eigenlijk meer bij de haven), dus we mochten een eindje wandelen om er te komen, lekker langs de zee.

2013-09-13 17.07.54

2013-09-13 18.01.01

Het restaurant was matig, het eten ook. Het gezelschap was gelukkig wel erg goed. We hadden het samen erg gezellig, en na het eten liepen we door oud-Scheveningen richting OV. We kwamen nog langs Barby’s Bar, dat was een foto waard.

2013-09-13 18.33.04

We zagen precies onze bus wegrijden, dus besloten we om wat haltes te gaan lopen. Echter, toen we een paar haltes verder waren konden we ook de volgende bus precies uitzwaaien… Uiteindelijk hebben we bijna het hele stuk naar huis gelopen. Best lekker!

We relaxten nog even en namen later die avond een kopje thee met een aardbeientaartje. Leuk hoor, zo’n verjaardag! Morgen gaan we het nog een keer vieren, met Len en Bar!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations