Crafting

Nagenieten

Wat waren het prachtige dagen… David en ik genieten nog heerlijk na van alle mooie momenten! We zitten echt in een “zen-flow”: ontspannen, heel veel liefde en helemaal in het moment, heerlijk is dat!

Het lijkt me erg leuk om zoveel mogelijk indrukken op te schrijven voor later, dus heb ik besloten om de dagen in stukjes te gaan verwerken op dit blog. Die stukjes verschijnen dan wel (chronologisch) vóór dit stukje, dus houd het in de gaten! Er zijn redelijk wat foto’s gemaakt, en daarvan zal ik dan een selectie erbij zetten. Zodra ik alle foto’s heb (ook die van de fotograaf en die van Lilian) gaan we een voorselectie maken (dus zonder de “mislukte” foto’s) die ik dan aan jullie beschikbaar zal stellen om te downloaden.

Gisteren ben ik weer begonnen met werken, en dat had als groot voordeel dat er airco was. Jullie weten hoe warm het bij ons in huis wordt met dit weer… Ik had nog wat moeite om er weer in te komen, maar het ging redelijk, en om drie uur kregen we taart en ijsjes omdat een collega jarig was. Maar… opeens kwam er ook een bos bloemen en een grote kaart voor mij tevoorschijn! Heel attent, ik wist niet dat de mensen die dat hadden georganiseerd wisten dat ik ging trouwen!

2013-07-23_1374587915

Bij de kaart zat ook een cadeaubon van de Bijenkorf met een leuk bedrag, dus binnenkort mogen David en ik gaan shoppen!

Nog even met de nieuwe camera gespeeld:

DSCF0082 DSCF0083 DSCF0084 DSCF0085 DSCF0086 DSCF0087 DSCF0088 DSCF0089

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations