Crafting

Peter en Lilian 1 jaar getrouwd

Afgelopen zaterdag was het alweer een jaar geleden… de trouwdag van Peter en Lilian! De tijd vliegt, dat blijkt, want het lijkt eigenlijk veel korter geleden. We waren uitgenodigd om een stukje taart te komen eten, samen met de rest van de familie. Niet iedereen kon, maar Ria en Herman waren er, en Julia en Jeroen met Tygo, en later ook Elisa nog.

IMG_0461
Tygo

Zoals blijkbaar een traditie is, hadden Peter en Lilian een stuk bruiloftstaart ingevroren om een jaar later weer te ontdooien en op te eten. Ik dacht eerst dat het een grapje was, maar ze waren bloedserieus! De taart smaakt eigenlijk nog prima, lekker friszoet, en het was wel bijzonder!

IMG_0462 
Ziet er nog best goed uit voor een jaar oude taart!

Peter en Lilian hadden er echt werk van gemaakt, weer met het zwart-witte thema (stomme ik had rood aangetrokken…), dus ballonnen in de tuin, vlaggetjes in huis, enzovoorts. Het was erg gezellig, en het was ook erg fijn dat Julia en Jeroen er konden zijn doordat het weer wat beter ging met Tygo.

IMG_0463
Julia en Jeroen

We hadden voor Peter en Lilian eindelijk hun trouwfilm en hun vrijgezellenfeesten op DVD gebrand, en die gaven we nu. Ze waren er blij mee, en natuurlijk weer nieuwsgierig, volgens mij hadden ze de film van Peters vrijgezellenfeest nog niet gezien. Julia werd lekker op de kast gejaagd door wat ‘tactloze’ opmerkingen van Peter en Jeroen over wat er allemaal gebeurd was, ze stelde zich er heel wat bij voor, gelukkig bleek het later reuze mee te vallen…

IMG_0470
We kunnen niet allemaal lekker aan de taart… maar gelukkig is er ook aan de diabetici gedacht!

Peter stookte de barbecue op en aangezien we toch wel een SAS-dag (schijt aan Sonja) hadden, veroorloofden we ons lekker een speklapje. Hmmm! Ook lekkere zalmspiesjes met kerstomaatjes uit Julia’s tuin, en andere lekkernijen werden neergezet. Samen genoten we van het lekkere eten en het goede gezelschap.

Vrij laat gingen we terug, en bij de oprit van de snelweg bleek deze afgesloten! We moesten omrijden via de A1 en de A27 en waren dus nog een stuk later thuis. Ach, je moet er iets voor over hebben…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations