Crafting

Dagje Den Haag/Scheveningen

Na het concert van donderdag bleef ik bij mijn ouders slapen. De volgende dag zouden zij naar Den Haag komen, en kon ik meerijden, handig! Dus vrijdagmorgen tegen negen uur vertrokken we uit Hoogeveen en reden we westwaarts. Bij Strand Nulde wisselden we en mocht ik in de Swift rijden (voor het eerst!), erg lekker en soepeltjes!

Om half twaalf waren we in Den Haag en dronken we een kopje koffie/thee en aten we een broodje gezond. Vervolgens namen we de bus naar Scheveningen voor een lekkere strandwandeling.

IMG_0442

Aan het strand woei het enorm hard, je kreeg het gevoel dat je gezandstraald werd. Wel was het erg mooi, en lekker rustig. David stootte zijn voet nog erg gemeen tegen mijn moeders hak, daar heeft hij nog steeds best last van, flink gekneusd dus.

IMG_0444

We gingen nog even de Palace Promenade in, want Rina wilde nog wat nieuwe lippenstift hebben, en iemand die meekijkt is altijd fijn met dat soort dingen. Het bleef niet bij lippenstift, ook rouge, mascara en oogschaduw werden ingeslagen. Het stond allemaal mooi verzorgd!

IMG_0452

We reden terug naar huis en onderweg begon het hard te regenen. Daarom maakten we even een tussenstop in de supermarkt. Ik toog aan de slag met de vijzel en de pastamachine om een heerlijke verse maaltijd op tafel te zetten, en David hielp Rina even met de laptop. Twee uurtjes later konden we eten, en het smaakte prima! Mocht ook wel, na zoveel werk…

Na het eten gingen Jan en Rina even afwassen, en toen was het ook alweer tegen half negen. Tijd om terug te gaan, dus, want er moest nog twee uur gereden worden. Na een gezellige dag namen we afscheid van elkaar. Snel maar weer eens afspreken.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations