Nieuws

Kastje!

Ik ben vandaag terug geweest naar de Ikea om het ladenblokje terug te brengen. Het was geen probleem om het weer in te leveren. Ik kreeg gewoon mijn geld terug en ging daarna de winkel in om te zien of ik een leuk alternatief kon vinden. Na een tijd gepuzzeld en geschoven te hebben besloot ik tot het kopen van dit ladenblok:

Ladenblok
Toen moest ik het in elkaar gaan zetten. Echt moeilijk was het niet, al stonden er wat kleine foutjes in de handleiding… Op een gegeven moment had ik iets gemonteerd, zat het verkeerdom ๐Ÿ˜ฎ . Met geen mogelijkheid kon ik het weer loskrijgen en op een gegeven moment was ik met zoveel geweld bezig dat het plankje brak… aaah! Gelukkig was het niet “door”, en er kwam nog een rail langs die de boel wel weer verstevigde, maar leuk is anders met een nieuw ding ๐Ÿ™ Uiteindelijk zat alles in elkaar en nu staat hij naast mijn bureau (eronder kon nรจt niet, dan moet het bureaublad een gaatje omhoog, misschien doe ik dat nog wel, maar dat kan niet in mijn eentje). Het staat verder mooi, er zit veel ruimte in, dus nu mag ik het lekker gaan inrichten ๐Ÿ˜›

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ยฉ2020 Meilindis Creations