Computer

Computerperikelen – vervolg

Na lang en diep nadenken ben ik toch geneigd om de Silentmaxx-case met daarbij een of twee fans en de SilverStone-voeding te kopen… Arni, bedankt voor je commentaar, ik denk dat bij mij ook de CPU-cooler behoorlijk wat lawaai maakt, maar ik heb een boxed processor , en een nieuwe zit er ff niet in… Qua koeling is een fanless wel aantrekkelijk, aangezien die echt 0dB geluid geeft … En na het lezen van nog een paar reviews denk ik dat de SilverStone voor mij beter is. Toch blijf ik nog twijfelen… David kwam gister met de fanless Antec Phantom 350W op de proppen, die er toch ook wel aantrekkelijk uitziet. Afgezien van het mooie uiterlijk is ie ook nog eens hogelijk efficiënt, maar de prijs is er dan ook naar: 163 euro slik.

Dat is toch geen optie voor mij… Het spannendst vind ik toch de kast, omdat ik daarvan slechts een review gevonden heb, het is een Duits merk en de Duitsers schrijven er lovend over, maar de Nederlanders hebben hem nog niet getest. Kan ik mooi een review schrijven op www.tweakers.net .
De kast ga ik in ieder geval vandaag bestellen denk ik…

De rest komt nog… ik ben zo benieuwd! Ik zal het allemaal laten weten

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations