Fotografie

100 Happy Days – dag 98

Nu mijn fiets gerepareerd is kan ik weer naar het werk fietsen! Lekker hoor, met dit weer. Vandaag besloot ik om een nieuw stukje route te proberen. Er leek op Google Maps een mooi fietspaadje te zijn op het laatste stukje naar mijn werk, en dat wilde ik eens proberen.

Op de plek waar het ongeveer moest zijn was inderdaad een fietspad. Het lag mooi in het groen, en ik fietste in de ochtendzon langs een veld vol zonnebloemen. Daar moest ik even een foto van maken! Alleen… het was het verkeerde fietspad, dus ik kwam in Voorburg uit. Geen ramp, ik ben weer teruggefietst en vond later het juiste pad. Dat was nog eens een leuke omweg.

Omweggetje
Omweggetje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations