Crafting

IKEA Family

Vandaag kwamen Herman en Ria een dagje naar Den Haag! Aangezien ik gisteravond pas terug was gekomen uit Brugge, en ik de dagen ervoor met allerlei andere dingen bezig was, moest er nog wel even opgeruimd en schoongemaakt worden… We stonden dus op tijd op en deden nog even de afwas en dergelijke.

Iets na elven kwamen ze aan. We hadden de koffie al zo ongeveer klaar staan, en Ria had ook nog arretjescake meegenomen voor bij de koffie. Lekker!
Aangezien het niet echt mooi weer was, het bleef maar regenachtig, bewolkt en fris, besloten we om naar de IKEA te gaan. Herman en Ria willen graag een nieuwe (boeken)kast in de woonkamer, en het leek ons wel handig om het type dat ze op het oog hadden eens even aan een kritische blik te onderwerpen.

We stelden daar op de pc de kast samen die ze zouden willen, inclusief deurtjes, knoppen, laden en dergelijke, en printten de specificaties en prijzen uit. Handig! Ook aten en dronken we wat in het restaurant. Ik blijf de IKEA een geniale formule vinden. Het was er alleen wel best druk, door het slechte weer waren vast meer mensen op ons idee gekomen.

In de namiddag kwamen we weer thuis, waar we nog het staartje meekregen van de halve finale van de Nederlandse hockeydames tegen Nieuw Zeeland. Dat was een spannende wedstrijd! We besloten om als avondeten lekker wat afbakbroodjes onder de grill te doen, en dat was prima en erg lekker. Tegen half acht vertrokken Herman en Ria weer naar Hoogeveen. Het was weer gezellig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations