Muziek

Try out in Dance Street

Gisteravond hebben we met Alzheimer een try out gedaan in Dance Street, onze repetitieruimte van de afgelopen anderhalve maand. Er was publiek aanwezig, dus dat maakte het speciaal. De eerste akte begon vocaal een beetje moeizaam, al was dat voornamelijk ons eigen gevoel, want zelfs de dirigent had het niet gemerkt… We waren nu ook in kostuums en dat maakt het allemaal een stukje echter.

Alzheimer

In de pauze hoorden we dat er nog iets aan onze kleding gedaan zou worden, we hadden namelijk jurkjes aan met schorten erover (als zusters), en de schorten waren langer dan de jurkjes en dat zag er niet mooi uit. Er ontbraken ook nog steeds allerlei spullen, maar die zullen deze week wel binnendruppelen.

De tweede akte ging echt heel goed, opeens viel alles op zijn plek (maar ja, dat mag nu ook wel een keer…). We waren dus erg tevreden met de doorloop en het belooft wat voor de voorstellingen. Het publiek had het volgens mij ook erg leuk gevonden. Nu nog wat extra reclame maken (morgen is er een opname voor het VPRO-televisieprogramma “Vrije Geluiden”) en de boel monteren in Amstelveen en dan gaan we los volgende week! Wees snel met kaartjes kopen want ze zijn bijna op!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations