Crafting

Rustige dag…

Vandaag was een wat rustiger dag dan gisteren, gelukkig. Aan het eind van de ochtend kwam er een leerling, en ‘s avonds moest ik dirigeren. Verder had ik niet echt iets gepland.

Na ons gesprek van afgelopen maandag voel ik me veel beter. We hebben keuzes gemaakt en dat geeft rust. Het is vast leuk om de Informatica verder te verkennen, en ook om niet meer een zo kwetsbare zzp’er te zijn over een poosje.

Aan het begin van de middag hoorde ik allerlei sirenes in de buurt. Wat bleek: de kringloopwinkel hier vlakbij stond in brand! Er werden slangen de hele straat door gelegd vanaf het kanaal verderop, en het duurde een flinke tijd voordat het onder controle was…

Vanavond was tijdens de koorrepetitie ook het duel Nederland-Duitsland. Ik vreesde dat ik maar een klein koor zou hebben, maar het viel mee. Er waren maar twee afmeldingen vanwege het voetbal. En er waren twee dames wel die allebei van hun fiets waren gevallen dit weekend. Heldinnen! We hebben lekker gezongen en het was stil op straat toen ik naar huis fietste. Nederland heeft uiteindelijk verloren.

Thuisgekomen stond er een zware doos uit Amerika voor me klaar: een swappakket, van de Harry Potterswap waar ik via Ravelry aan meedeed. Mijn swapmaatje had de spijker op de kop geslagen met het pakket. Prachtig garen, mooie vingerloze wantjes, en nog veel meer. Morgen ga ik er lekker foto’s van maken, en er een post aan wijden op mijn Engelse handwerkblog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations