Crafting

Kookspullen en een knuffel

Vanmiddag hadden David en ik zin om even samen op stap te gaan. We besloten om naar de DOK (een kookwinkel) te gaan, we hadden namelijk nog een garde nodig. We kwamen echter terug met veel meer dan alleen een garde! Die winkel is zo verschrikkelijk verleidelijk…

 

We haalden een grote en een kleine snijplank zodat onze glazen planken weg kunnen. Ze maken je mes namelijk erg bot. Ook haalden we een superschattig pepermolentje, taartvormpjes, twee mengschalen, o ja, en een garde natuurlijk. We zagen nog een prachtig boek over bakken, en besloten dat ook mee te nemen.

 

Daarna liepen we nog even naar de Xenos voor wat nieuwe drinkglazen. We hebben een type gevonden dat fijn vasthoudt, en ook wijd genoeg is om fatsoenlijk te kunnen afdrogen.

 

Vanavond speelden we nog even Diablo 3, en bekeken we de finale van de Allerslechtste Chauffeur van Nederland. Het was een voorspelbare en terechte uitslag. Ondertussen breide ik lekker door aan mijn beer voor Jonathan, en… Ik kreeg hem af! Ik ben benieuwd wat hij ervan vindt volgende maand!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations