Crafting

Radio-opname

Vandaag was het weer zover: we gingen weer een studiodienst opnemen. Om negen uur zat ik in de trein naar Haarlem. Ik zat een beetje te tekenen op mijn iPad en produceerde zomaar dit plaatje van een kleurige vreemde vogel – ja, het had zomaar een zelfportret kunnen zijn.

 

Het regende terwijl ik naar de kerk wandelde zonder paraplu, voor het eerst in tijden regende ik nat. Ik was de eerste, maar kon gelukkig wel meteen naar binnen.

Het thema van de dienst was deze keer ‘ziekte’, en werd van diverse kanten benaderd. Van het grenzeloze vertrouwen in God en zijn bedoeling, tot een aanklacht tegen het lijden en de zinloosheid van in de kiem gesmoord leven. Heftig en waar, en de samenwerking met Matthias, Tom en Ronald was weer zeer inspirerend.

Gelukkig konden we een deal sluiten met de bouwvakkers die eigenlijk aan het werk moesten, anders had de opname een stuk langer geduurd. Nu konden we mooi op tijd naar huis. Alwaar nog heerlijke soep klaarstond, die sinds gisteren nog wat extra smaak had verkregen. Op 15 juli zijn we weer te beluisteren op Radio 5, om tien uur ‘s ochtends.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations