Muziek

Auditie – De uitslag…

Jammer, het is niet gelukt… vandaag lag er een brief in de bus waarin ik vriendelijk op de hoogte werd gesteld van het feit dat ze me niet nodig hadden bij Cappella Amsterdam, helaas. Ik had het eigenlijk al verwacht, ook omdat ik niet zo tevreden was over de auditie, maar toch is het wel jammer natuurlijk. In de brief stond het op zich wel goed uitgelegd: naar de dirigent zijn smaak paste ik niet zo goed binnen zijn koorklankideaal. Dat is natuurlijk een totaal subjectief iets (smaken verschillen) en zegt niets over mijn eigen technische en andere kwaliteiten. Het is gewoon zoals bij andere sollicitaties, “we zoeken toch net iemand anders voor deze baan”. Nou ja, ik kijk rustig verder en vind vast wel weer iets anders!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations