Muziek

Gefeliciteerd!!!

Vandaag was het de langverwachte dag: tijd voor de eindexamens van Stephanie en María van AeroDynamic! Als je keek naar de programma’s die ze speelden leek het meer een duo-examen met pauze, want beiden speelden ze bijna alle stukken van de ander mee, maar toch waren het wel individuele masters!

AeroDynamic

Eerst was het de beurt aan Stephanie. AeroDynamic opende en sloot haar examen af, met twee middeleeuwse stukken, een terrein dat we net beginnen te onderzoeken. Vervolgens was het de beurt aan María, en bij haar speelden we een gouwe ouwe: het stuk van Manca dat ons allereerste stuk als trio was. Doordat het toen zo goed beviel hebben we indertijd AeroDynamic opgericht!

Beide examens waren goed verzorgd, mooie, afwisselende programma’s en leuke muziek. Zowel Stephanie als María speelde erg goed, en we waren erg benieuwd naar het oordeel van de jury. Nou, dat was positief! Ze zijn allebei geslaagd, allebei met een 8, wat een prima cijfer is, en nu zijn ze dan eindelijk net als ik van school af! Dat is waarschijnlijk wel even wennen…

Verder was er vandaag nog een leuk nieuwtje: mijn leerling Margriet Wagner heeft toelatingsexamen gedaan voor het conservatorium van Rotterdam en is aangenomen voor het eerste jaar! Ze vonden haar stem erg bijzonder, en al zei ze zelf dat ze heel erg zenuwachtig was, ze heeft het toch maar mooi klaargespeeld! Volgende week Utrecht… Maar deze heeft ze vast binnen!  Ik ben natuurlijk apetrots…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations