Computer

Internetproblemen

Al de hele tijd sinds de upgrade van ons internetabonnement hebben David en ik er last van dat het internet er af en toe uitligt. Op dit moment is het wel heel bont, gisteravond werkte het de hele avond niet, vanmorgen weer wel, vanmiddag weer een poos niet en zo gaat het maar door. Zo merk je hoe afhankelijk je al bent van dit medium, even een treinreis plannen, een telefoonnummer of adres zoeken, het gaat bij ons allemaal online.

Verder is het behoorlijk irritant dat niet alleen internet platligt, maar dat ook de telefoon dan niet werkt. Volgens de helpdesk van Versatel zou het kunnen zijn dat we een update moeten hebben voor het modem, maar hoe je dat kan controleren of doen is niet duidelijk. Trouwens, telkens als ik het wil nakijken floept internet eruit en kan ik niet bellen en niet online kijken naar de helpdesk of er misschien gewoon een storing bij hun is… Ik ga zo even bellen want dit kan echt niet langer zo. Als de telefoon tenminste werkt….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations