Nieuws / Werk

No luck

Vandaag ben ik maar eens naar een paar uitzendbureaus geweest om te kijken of ik werk kan vinden. Eigenlijk maakt het me niet zoveel uit wat voor werk, als het maar niet bij een callcenter is. Die lui vind ik zelf ongelooflijk irritant, daar wil ik niet aan meewerken. Eerst was ik bij Randstad. Daar hadden ze voor mij niks te doen, misschien dat ik via flexcall iets van callcenterwerk zou kunnen vinden… okee, dat werd ‘m dus niet. Verder dan maar. Bij de Vedior leek het even alsof ik beet had, ze zochten nog mensen die op een soort helpdesk moesten zitten voor mensen die reageerden op Postbus 51-spotjes. Okee, dat zou kunnen. Maar helaas, ook daarvoor had je kwalificaties nodig die ik niet had… en weer verder.

Ondertussen was het gaan regenen en het ging steeds harder. Ik ging even bij Start naar binnen: zelfde verhaal, met alleen een VWO- en een conservatoriumdiploma kom je op moment gewoon niet aan de bak. Omdat er zoveel mensen een baan zoeken, kunnen de werkgevers hogere eisen stellen en kieskeuriger zijn. Logisch, maar voor mij dus erg vervelend. Na de Start gaf ik het maar op voor vandaag, deels omdat ik zo niet meer uitzendbureaus wist te zitten, deels omdat het nu wel erg gestaag doorplensde. Doorweekt kwam ik thuis, trok droge kleren aan, nam een mok warme chocolademelk en besloot het maar even uit te stellen tot het een keertje weer droog was…. ach ja, ik heb altijd nog internet…. 😕

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations