Nieuws

Nu dan echt officieel…

Gisteravond zijn David en ik naar het gemeentehuis geweest om David over te laten schrijven naar Den Haag. Meteen al bij het doorverwijsloket kregen we een vervelende verrassing: David had om zich in te kunnen schrijven zowel zijn identiteitsbewijs (check!) als het huurcontract (…) nodig. Dat laatste hadden we niet meegenomen. Ik zei dat het mij een beetje vreemd voor kwam omdat Davids naam helemaal niet op het huurcontract staat, daar hij bij mij intrekt. “O! Zeg dat dan meteen!” en toen bleek dat het dan genoeg was als ik erbij was en officieel toestemming gaf (powerrrrr! 8) ). Iedereen in de buurt maakte meteen allerlei grapjes met daarin “te vriend houden” en we gingen richting loketten. Na het invullen van wat formulieren en het kopiëren van ID=bewijzen was het gepiept, we wonen nu officieel samen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations