Fotografie

100 Happy Days – dag 51

Voor de verandering werkte ik vandaag op donderdag, want deze week wordt de EAGE gehouden, een conferentie/exhibition op het gebied van geoscience. Er waren kaartjes geregeld voor de Jason-werknemers voor vandaag, dus vanmorgen vertrok ik al vroeg richting RAI.

Het was een intensieve dag, vol presentaties, demo’s en gesprekken. Ik kwam zelfs een oude bekende uit de muziekwereld tegen, Richard, met wie ik nog samen in de opera Pontormo heb gespeeld. Hij zit ook in deze business en was al net zo verbaasd om mij te zien als ik hem. We hebben bijna een duet aangeheven.

Ik was nog niet eerder op een dergelijk evenement geweest, en alle groten op dit gebied waren aanwezig: Shell, CGG, Fugro, Petrel, Sercel,¬†Halliburton, Total, etcetera. Overal waren goodies te krijgen, veel pennen, maar ook dingen als ipone-hoesjes, keychains, pepermuntjes, verfsetjes, mokken, en nog veel meer. Na een demo van Landmark werden ons zelfs paraplu’s aangeboden. Zo loop je al snel met een tasje vol met junk rond (ik heb geprobeerd alleen dingen mee te nemen die ik ook echt zou gebruiken). Bij de meeste stands werden thee, koffie en andere versnaperingen aangeboden. Gewoon ‘gratis’. Zo merk je wel dat het booming business is.

Aan het eind van de dag gingen we vermoeid op weg naar huis. We stapten naar buiten, en een grote groep mensen stond onder de overkapping te wachten, omdat het regende. Mij deerde dat niet, want ik kon uit mijn tas een eerste nuttige goodie halen en droog naar het station lopen.

Nuttig
Nuttig

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations