Feest / Nieuws

Nummer 1000

Dit is mijn duizendste post op mijn blog! Veel, hè? Toch valt het mee, want ik begon eind 2005 met het bijhouden van dit blog. Ik heb niet altijd evenveel geblogd, soms maandenlang niet, maar toch kom ik hier steeds weer terug.

Mijn allereerste post hier ging over “Computerperikelen”, en indertijd was ik bezig om een stille pc samen te stellen. Dat was nog voordat ik Computer Science ging studeren, of daar zelfs over had nagedacht. Intussen is de bewuste pc al lang verouderd en vervangen, ben ik gaan breien, heb ik een Bachelor gehaald, ben ik getrouwd… er is veel gebeurd.

Voorlopig ga ik nog wel even door. Al is het alleen al om de tien jaar te halen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations