Fotografie

100 Happy Days – dag 31

Al een hele tijd wilden Lieneke en ik een keertje afspreken, maar het kwam er steeds niet van. Om de beurt hadden we geen tijd, en zo ging dat een tijdje door. Deze week hakten we eindelijk de knoop door: vandaag zou het dan eindelijk lukken!

Vanmiddag ging ik dus naar Gouda en na een leuke korte wandeling door het centrum kwam ik aan bij het mooie grachtenhuis van Lieneke. We dronken thee en aten chocolade in de vorm van robotjes, gevuld met pepers en kardemom. We kletsten gezellig over van alles en nog wat, breien, spinnen, mensen, geschiedenis, boeken… Lieneke maakte haar nieuwe trui af (zie foto) waarvan ze de wol zelf geverfd, gesponnen en gebreid had!

Ik was eigenlijk van plan om redelijk op tijd naar huis te gaan maar bleef maar plakken en we stonden ook nog lang bij de voordeur te kletsen. Een teken dat we dit snel weer eens moeten doen. Echt heel erg gezellig was het!

Mooie Lien!
Mooie Lien!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations