Fotografie

100 Happy Days – dag 23

‘s Avonds lees ik graag nog even in bed. Een hele tijd deed ik dat op mijn iPad, wat op zich goed beviel, maar… het scherm is nogal fel. Dat zorgt er (onbewust) voor dat ik wakkerder word en langer doorga dan ik eigenlijk zou willen. Ook ga ik dan toch weer mijn mail checken en andere dingen doen die niet horen bij rustig gaan slapen.

Het was een beetje moeilijk, maar sinds afgelopen weekend laat ik mijn iPad achter in de woonkamer, en gaat alleen mijn oude trouwe ebookreader mee naar bed. Het voordeel van een ebookreader is dat het scherm niet verlicht is, het is net alsof je een echt boek leest. Daarnaast word ik nu ook gedwongen om echt een boek te lezen in plaats van websites, artikelen en dergelijke. Dat zorgt voor een heel andere manier van lezen, waarvan ik merk dat ik die gemist heb sinds ik mijn iPad heb.

Tot voor kort keken David en ik de serie Star Trek: Deep Space Nine. We hadden die al eerder gezien, natuurlijk, maar we hadden zin om hem nog eens te kijken. Ik vind het de beste Star Trek-serie die ik ken, omdat het zo’n goed verhaal heeft, en omdat de personages zo goed zijn (en er zijn veel erg goede bijrollen). Twee weken geleden keken we de laatste aflevering van seizoen 7, die de serie mooi afsloot, maar toch ook nog ruimte liet voor de toekomst.

Ik ontdekte dat er na afloop van de serie nog een aantal boeken is geschreven die verder gaan met het verhaal. Een soort seizoen acht. Die boeken worden nu ook als ebooks uitgebracht. Op dit moment lees ik dus een Star Trek-boek! Grappig hoe je je alles dan precies zo kunt voorstellen als het eruit ziet.

Lekker lezen
Lekker lezen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations