Nieuws

Afrekening

Toen ik gisteravond net in bed lag hoorde ik iets geks: twee keer een soort geratel, ta-ta-ta-ta-ta, heel snel, en ik vroeg me af wat het was. Vuurwerk? Nee, te regelmatig. Schoten? Dan zou het een soort mitrailleur moeten zijn, maar het klonk niet heel hard. Ik kon het niet plaatsen en ging maar gewoon slapen.

Vandaag kwam ik dit artikel tegen. Je haren gaan er recht van overeind staan.
Er blijkt gisteravond een afrekening plaats te hebben gevonden aan de Valkenboslaan, tegenover de AH. Er is vanuit een auto geschoten op een voetganger, en daarbij werd een automatisch wapen gebruikt. Het slachtoffer ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Het is waarschijnlijk een afrekening in het criminele circuit geweest.

Het enge is dat de schutter geen oog heeft gehad voor de omgeving. De kogels die het slachtoffer niet geraakt hebben zijn in het huis waar deze voorlangs liep beland. De bewoner van dat huis heeft een schampschot opgelopen en dat had een stuk slechter kunnen aflopen. Allemachtig.

Wij wonen niet in een criminele buurt, dit incident voelt heel raar en misplaatst. Je zult maar net je hond uitlaten ofzo en zo’n malloot tegenkomen. Dit gebeurt toch alleen in Amerika (en Amsterdam)? Soms ben ik blij dat we niet op de begane grond wonen…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations