Nieuws

Beroerd uiteinde…

Afgelopen maandagavond voelden David en ik ons opeens niet zo lekker. O nee, zouden we toch nog zijn besmet met het kerstvirus? Het bleek dat dat inderdaad zo was. We hebben geen van beiden veel geslapen die nacht, en losten elkaar af (gelukkig) op de wc. Ook dinsdag was een rotdag. We hebben bijna de hele dag in bed gelegen, en met heel veel moeite wat water, thee en bouillon gedronken. We moesten Len en Bar afzeggen, die bij ons Oud en Nieuw zouden komen vieren, en we lagen al vroeg in bed. Om twaalf uur waren we wel wakker, het vuurwerk was nu eenmaal luid, maar we hadden er dit jaar geen plezier in.

Op 1 januari voelden we ons gelukkig ietsje beter. Een beetje kaal witbrood bleef binnen, mits in kleine hoeveelheden en heel goed gekauwd. Het ergste was achter de rug. Sinds woensdag zijn we langzaam opgeknapt en nu eten we weer normaal (al voelen we ons nog een beetje slap en af en toe wat misselijk). Geen leuk begin van het nieuwe jaar, maar we hopen dat de rest van het jaar beter uitpakt.

O, en voor ik het vergeet: ik wens jullie allemaal een heel fijn, gelukkig, positief en gezond 2014 toe!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations