Familie

Familiedagje

Gisteren gingen we een dagje naar Hoogeveen om de familie weer te zien. Met kerst waren we er natuurlijk niet bij, dus het was fijn om een dag gevonden te hebben waarop we toch even samen konden komen. We vertrokken tegen een uur of 9 naar Hoogeveen, met eerst nog een tankstop en een poging om onze bandenspanning te corrigeren (de machine was een beetje stuk: de slang was lek…).

Om half twaalf waren we bij Herman en Ria, en even later kwamen ook Ria en Seb (die was wezen logeren bij opa en oma) en Peter, Lilian, Flynn en Esther aan. Leuk! Lilian was eigenlijk een beetje ziek, maar was toch gekomen, gelukkig. We zaten al snel aan de koffie met hazelnoottaart, en brachten heel wat tijd door met bijkletsen, gezellig aan de grote eettafel. Ria had kippensoep gemaakt, en een salade en als toetje gepôcheerde stoofpeertjes. Smullen!

2013-12-29 14.49.30 IMG_0096 IMG_0097 IMG_0104 IMG_0108 IMG_0109

Het was druk en gezellig, en in de namiddag vertrokken Peter, Lilian, Seb en Flynn weer (en ze namen Esther mee). Wij bleven nog even plakken bij Herman en Ria, die we al best lang niet hadden gezien. Uiteindelijk gingen we tegen half tien weg, en ik had eigenlijk wel zin om nog even snel langs te gaan bij Jan en Rina. Het huis was verlicht, maar helaas, er deed niemand open. Ik belde, en ze bleken op bezoek te zijn bij Fake en Trijnie voor hun verjaardagen.

We reden even die kant op en konden zo aanschuiven met een drankje en een stukje taart. Het was leuk om Fake en Trijnie weer eens te zien, en fijn om Jan en Rina even een stevige knuffel te kunnen geven. Tegen half elf gingen we dan toch ècht weg, en we waren om 1 uur thuis, behoorlijk moe, maar wel erg blij met wat een fijne dag we hadden gehad. Wij boffen met zo’n fijne familie!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations