Nieuws

Gehackt

Deze week kreeg ik een berichtje van mijn provider dat mijn website gehackt was. Ik vermoed dat een plugin van WordPress lek was (of zelfs malafide), dus de hele website is opnieuw ge├»nstalleerd… Gelukkig had ik een backup van al mijn berichten, alleen moet ik alle foto’s opnieuw exporteren en uploaden… dat kan nog wel even duren, want het is een flink karwei.

Ook heb ik alle gebruikers opnieuw aangemaakt. Iedereen heeft als het goed is een emailtje met een nieuw wachtwoord erin ontvangen. Dit keer een wat moeilijker te kraken wachtwoord, om uit te sluiten dat het hacken langs die weg is gebeurd…

Er staan nog wat berichten klaar om te worden gepost, onder andere over de vakantie, maar ik wil er nog foto’s aan toevoegen, dus helemaal af zijn ze nog niet. Binnenkort staan ze op de website!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę2020 Meilindis Creations