Crafting

Herinneringen ophalen

Gisteren bezochten David en ik onze ouders. We hadden met zijn allen afgesproken bij Herman en Ria thuis. Wij hadden onze filmpjes en foto’s van de bruiloft meegebracht om samen nog even lekker na te genieten.

David keek nog even mee met Herman naar een goede internetoplossing voor Duitsland. Herman had een leuke deal gevonden, en die vonden wij er ook goed uitzien. Toen ging David nog even naar Toos om te helpen met het installeren van een spelletje op haar tablet. Dat bleek wat meer werk te zijn, want de tablet was nieuw en eigenlijk verwachtte ze uitleg over het gebruik… ik werd er ook nog even bij geroepen, en de vragen bleven maar komen. We hebben het op een gegeven moment maar zachtjes afgekapt, want we kwamen immers niet om ICT-support te geven in de flat, maar om onze ouders te zien!

DSCF0484 DSCF0491 DSCF0490 DSCF0486 DSCF0485

We bekeken de foto’s en een deel van de filmpjes. Wat is er eigenlijk veel materiaal! Leuk en inspirerend, en ik heb echt zin om aan het album te gaan beginnen. Ria kookte voor ons allemaal heerlijke kippensoep en ook nog gado gado, wat een verwennerij. En dan nog ijs met vruchten toe. Natuurlijk werd er weer geklierd en dat resulteerde in blauwe bessen die over de tafel en vloer rolden. Het was erg leuk en bijzonder om aangesproken te worden met Meilindis (of door mijn moeder met Meilinde), het raakt me echt dat iedereen die moeite voor mij wil doen!

Na het eten nestelden we ons nog even op de bank en kletsten we verder. Ook kopieerden we nog even de foto’s en filmpjes zodat onze ouders die ook nog even rustig zouden kunnen bekijken. We bewonderden de prachtige vlammende zonsondergang vanaf de balustrade. We bleven best nog een tijd plakken, we reden pas tegen half tien weg. Nog net voor middernacht waren we weer thuis. Het was intensief en gezellig!

DSCF0494 DSCF0502 DSCF0500 DSCF0499 DSCF0496

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations