Crafting

Weekend in Emst

Van vrijdag tot en met zondag waren David en ik in het mooie durp Emst. We waren uitgenodigd door David en Jurrien, die helaas niet op onze bruiloft kunnen komen omdat ze dan op vakantie zijn. Ze hadden wel zin om eens wat meer tijd samen door te brengen, dus ze boden ons aan om samen een weekendje weg te gaan. We verbleven in een deel van een boerderij en het was allemaal goed verzorgd, schoon en compleet (alleen geen oven). Ook de omgeving was prachtig, veel bos en hei.

Het was verschrikkelijk slecht weer, dat wel. Het heeft bijna het hele weekend geregend, dus we hebben vooral binnenactiviteiten gedaan. We speelden Carcassonne met alle uitbreidingen (ik heb glansrijk gewonnen!), en heel veel potjes Dominion in verschillende decksamenstellingen. We hebben veel gepraat, over de leerlingen van David en Jurrien, over onszelf, over van alles en nog wat. Zaterdagavond zijn we uit eten geweest bij de lokale taveerne De Drie Musketiers, waar ze lekker eten hadden en een gezellige sfeer. Ze hadden grote porties, met name het dessert van David en Jurrien was megagroot (een heel bord vol met ijs, slagroom enzovoorts).

Het was ontzettend fijn om zoveel tijd samen door te brengen, en het voelde heel ontspannen. We zaten op een gelijke golflengte en energieniveau, dus ging alles heel vanzelfsprekend. Het was ook erg leuk om Jurrien eens wat langer te zien, dat is nog niet zo vaak voorgekomen. De spelletjes brachten wel het slechtste in ons boven… zoals dat gaat met gezelschapsspelletjes. Echt een stel valse nichten, kerel en wijf, hahaha! Gelukkig liep dat niet over buiten spelletjestijd…

We denken nu alweer na over een vervolg. Misschien gaan we later dit jaar nog een keer een paar dagen naar Frankenau, of ergens anders heen. We weten nu al dat dat vast heel gezellig gaat worden!

2013-06-21 19.01.08 2013-06-22 16.08.45

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations