Uncategorized

Bijhouden

Mijn laatste post is alweer een paar weken geleden, maar dat betekent natuurlijk niet dat er in de tussentijd niets gebeurd is! Integendeel!
Zo heb ik een meet gehad met ÆroDynamic en een Italiaanse componiste, die een nieuw stuk voor ons wil gaan schrijven, gebaseerd op het boek Der Blechtrommel.
We zijn bij Peter en Lilian geweest en ik heb Flynn voor het eerst op de arm gehad, heel bijzonder!
Ik ben op kleuranalyse geweest, en blijk een zomertype te zijn (kenmerken van mijn kleuren: koel, gedempt en medium/donker). Daarop volgend kwam Naomi langs om in mijn wolstash te snuffelen, en gezellig thee te drinken en te praten.
Ik lees voor het eerst boeken over ict in mijn vrije tijd.
Eva en Ibimi kwamen langs en we probeerden een nieuw pastarecept uit, dat was lekker!
Esther was jarig, Seb was jarig…
Ik was druk aan het breien aan mijn (enorme) Niebling-sjaal.
David en ik wassen al weken elke dag af, en dat is een unicum, maar het bevalt ons erg goed. Het halfuurtje is wel een beetje weggezakt, maar we houden het huis veel beter bij.
Samen met Marianne ben ik naar een bruidsmodeoutlet in Leiden geweest om eens naar een trouwjurk te kijken (nog niet gevonden, maar wel indrukken opgedaan).
Het wordt maar geen lente, ook deze week vroor het.
De afgelopen weken ben ik bijna steeds met de fiets naar het werk gegaan, zelfs deze week met 0 graden en windkracht 6 tegen.

En vandaag is mijn nichtje Isabel Charlotte geboren, met een keizersnee, en het gaat gelukkig goed met haar en Elizabeth.

Toen ik vorig jaar begon met mijn dagelijkse posts had ik elke dag veel meer tijd om iets te schrijven. Nu heb ik op zich vaak wel even tijd, maar mijn hoofd staat niet altijd naar schrijven. Er zijn ook allerlei andere dingen die ik wil doen, en daar heb ik de laatste tijd vaker voor gekozen. Ga ik het dagelijks schrijven opgeven? Wellicht. Wat me tegenhoudt is dat als dat ritme er niet meer in zit, ik alleen daardoor al minder zal schrijven. Dat vind ik ergens wel jammer. Aan de andere kant, is het echt erg? Daar moet ik nog even over nadenken.

Voor nu nog wat foto’s van de afgelopen tijd!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations