Crafting

Naar huis

Vandaag was de laatste dag van onze vakantie in Sibculo. Om half elf moesten we het huisje uit zijn, dus stonden we vroeg op. Eerst gingen we rustig even samen ontbijten, en daarna moest er gepakt worden. We hadden bedacht om dan, voordat we echt naar huis zouden gaan, nog even samen ergens wat te gaan drinken. Alleen, alles was dicht. Beetje jammer. Na wat doelloos rondgereden te hebben besloten we dus alsnog om dan maar zo naar huis te gaan.

Naar huis? Met een tussenstop. We kwamen langs Deventer, en hadden nog even met Edith en Redmer afgesproken, om 1 uur. We reden eerst even Deventer in en zaten een poosje bij de La Place, even wat eten en zorgen dat we niet te vroeg zouden zijn. Tegen 10 over 1 waren we bij Edith, maar… dichte deur! Edith was ook niet te bereiken per telefoon…

Uiteindelijk kregen we Redmer te pakken, die weer via-via Edith bereikte, en ze kwam naar huis, het gesprek was uitgelopen. Tegen 2 uur was ze er, en konden we naar binnen. We gingen samen lunchen, en hadden veel bij te praten.

In eerste instantie hadden we de intentie om ook te blijven voor het avondeten, maar met name ik was behoorlijk gesloopt na de week, en ik wilde eigenlijk wel gewoon naar huis. Zo gezegd, zo gedaan, en na een snelle “Hoi! Doei!” met Redmer maakten we een nieuwe afspraak voor over een maandje, en reden we naar huis.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations