Crafting

College

Tegelijk met mij is collega Barend ook begonnen bij F-J. Hij is een senior C++-ontwikkelaar, en heeft al zo’n 18 jaar ervaring met de taal. Echt iemand die alle ins en out kent, en hij is ook nog iemand die zijn kennis graag deelt en niet te beroerd is om een ander even te helpen.

Sebastiaan heeft hem gevraagd om af en toe een soort colleges te gaan geven voor juniors zoals ik, en zoals andere kamergenoot Lixin. Wij waren natuurlijk meteen enthousiast toen we dit hoorden. Het is gewoon heel erg leuk om te mogen leren van iemand die volledig in de praktijk staat. Boeken lezen kan natuurlijk, maar iemand als Barend kan je gewoon handige tips geven, en hij weet ook beter wat belangrijk is en wat niet.

We zouden ook huiswerk opkrijgen, en inderdaad, afgelopen dinsdag had ik mail. Het was de bedoeling om een histogram te maken, met behulp van containers uit de Standard Library. Ik ben enthousiast aan de slag gegaan, en het lukte me nog ook!

Vandaag hadden we de bijeenkomst om 11 uur, en we waren met drie luisteraars, Lixin, Catalin en ik. Ik was de enige die de opdracht gemaakt had, dus die werd onder de loep genomen. Leerzaam! Over twee weken is er weer een bijeenkomst. Ik vind het echt heel leuk dat we deze extra kans krijgen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations