Crafting

Fiets halen

Vandaag zou Ria bij ons langskomen in Den Haag, en dan meteen de oude fiets meenemen voor David. We hoorden echter dat Peter met Seb ook graag even bij Ria op visite zou willen, en toen bedachten we dat het ook wel gezellig was om even in Hoogeveen af te spreken.

We gingen met de trein die kant op, en stapten uit in Amersfoort, waar Peter ons oppikte en we met hem en Seb verder reisden. Tegen 12 uur waren we bij Ria. Herman was op vakantie met Bob, dus ze was helemaal alleen thuis. We dronken een kop koffie met een plakje arretjescake, en maakten het gezellig samen. Ook losten David en ik nog even het geluidsprobleem op van hun computer, dus nu kunnen we weer Skypen.

We pompten de banden van de fiets bij, en liepen naar het station voor de terugweg. Ria, Peter en Seb gingen mee. Seb mocht op de stang zitten en sturen, dat vond hij prachtig. Hij vergat alleen af en toe te kijken waar hij heen stuurde.

We zochten de fietscoupe in de trein op, en reisden terug naar Den Haag. In Zwolle stapten we over op de intercity, waar de fietscoupe al best vol was. We schoven aan bij een moeder die alleen met twee kindjes helemaal van Groningen naar Den Haag reisde en we raakten aan de praat. We waren mooi op tijd weer thuis.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations