Crafting

Bachelor Party

Ja, je leest het goed, maar meestal betekent het iets anders… Vandaag was de diplomauitreiking van mijn Bachelor. Vanaf 16 uur werden de laureaten en hun familie/partner verwacht in het Snellius, waar de uitreiking plaats zou vinden.

De locatie was dezelfde als bij de propedeuse: één van de lokalen. Er waren in totaal 23 kandidaten, van wie er 19 ook echt aanwezig waren. Iedereen werd om beurten naar voren geroepen, waar door de afstudeerbegeleider een persoonlijk praatje werd gegeven, en het diploma werd uitgereikt.

Ik was ongeveer als vijfde aan de beurt, maar mijn afstudeerbegeleider was niet aanwezig. Hij zou er zijn, maar zat vast in het verkeer of iets dergelijks. Eén van de andere docenten probeerde het zo goed mogelijk op te vangen, wat aardig was, maar het was toch wel jammer.

De meeste andere Bachelors kende ik (natuurlijk) niet, er was er nog eentje van mijn jaargang. Eén andere had ik wel eens zien rondlopen en zat wel eens bij colleges, maar ik kende zijn naam niet. Nog een andere was ook studentassistent, en had eerst wiskunde gestudeerd, maar nu ook Informatica afgerond.

Het was een flinke zit, en anderhalf uur later was het klaar. We gingen naar de FooBar voor een drankje, maar David en ik gingen al vrij snel naar huis. Daar aten we nog een taartje om het te vieren.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations