Crafting

Fietsen, tekenen en stemmen

Vandaag was Davids eerste werkdag, dus ik was helemaal alleen thuis… maar ‘s middags had ik een afspraak met het uitzendbureau in Leidschendam, om wat papieren te komen tekenen voor mijn baan.

Tegen kwart over één vertrok ik, eerst ging ik even stemmen bij de bibliotheek, en daarna fietste ik door naar Leidschendam. Het was ongeveer 11 kilometer fietsen, wel een beetje ver voor mij als ongetraind persoon, maar ik wilde eens kijken hoe ver dat nou eigenlijk zou zijn. Mijn nieuwe baan is nog ietsje verder, en ik zou als het kan wel graag met de fiets erheen willen.

Ik was mooi op tijd voor mijn afspraak, las en tekende de papieren, en toen mocht ik weer terug. Op de terugweg had ik helaas wind tegen, dus het ging iets minder voorspoedig, maar het lukte wel, zonder knieklachten.

Vanavond moest ik nog dirigeren, daar ging ik met de fiets naartoe, en toen voelde ik wel dat ik wat zadelpijn had van mijn grote tocht. De repetitie ging goed en na die tijd dronken David en ik nog een pot thee, waarna we maar snel naar bed gingen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations