Crafting

Naar het uitzendbureau

Vanmiddag had ik om 14 uur een afspraak in Leidschendam, bij een uitzendbureau. Via hun website had ik een vacature gevonden voor een C++-programmeur, voor 20 uur per week, in Leidschendam. De functie leek redelijk aan te sluiten bij mijn kunnen, dus had ik gereageerd, en vandaag mocht ik een intakegesprek komen doen, waarna ze me mogelijk naar de klant zouden sturen voor een sollicitatiegesprek.

Ik was mooi op tijd en maakte kennis met de recruiter. Hij praatte nogal onduidelijk, maar na een poosje kon ik er toch iets van maken. Hij wilde natuurlijk van me weten wie ik ben, wat ik wil, enzovoorts, en het was een prettig gesprek. Hij zag het wel zitten om me op gesprek te sturen, en wilde heel graag een afspraak voor morgen plannen!

Vanavond begon het koor weer. Eén van de leden was jarig, en hield een stoepborrel voorafgaand aan de repetitie. Ik had nul zin, maar moest wel even mijn gezicht laten zien, dus ben ik wat later gegaan. Het was uiteindelijk wel gezellig, maar ik houd gewoon niet zo van het lawaai en de drukte van grote groepen.

We gingen netjes om 8 uur inzingen, en hebben vervolgens buiten nog een paar mooie muziekstukken gezongen voor de jarige jet. Daarna hebben we nog wat repertoire opgefrist, en volgens mij vond iedereen het lekker om weer samen te zingen. Thuisgekomen ben ik nog even op de bank blijven zitten. Na een repetitie ben ik altijd zo actief dat ik niet meteen naar bed kan. Maar ja, morgenochtend mag ik vroeg op voor zowel de afspraak die ik heb met de orthopeed, als de afspraak voor het gesprek…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©2020 Meilindis Creations